Over ons

HydroCAN | uw partner voor besturingssystemen van ontwerp tot installatie

Met ons team van control engineers werken we continu aan de ontwikkeling van high-end en klantspecifieke besturingen.

Onze focus in een systeemontwerp ligt op:

  • Gebruiksvriendelijke bedieningen
  • Intelligente communicatieprotocollen
  • Compacte hardware en
  • Betrouwbare machines

Engineering van intelligente besturingssystemen

Een goede besturing is voor de operator/machinist intuïtief en eenvoudig in gebruik en voorziet de gebruiker in feedback vanuit de machine. De reikwijdte waarin wij besturingen kunnen maken (voor landbouw, mobiel, industrie en offshore gerelateerde oplossingen gaat van data-logging, gelijkloopregelingen, veiligheidssysteem en live-monitoring tot eenvoudige joysticks en afstandsbedieningen. In basis zijn onze systemen zo eenvoudig mogelijk en maken we gebruik van onze voorkeursselectie aan componenten waarbij wij merkonafhankelijk zijn.  

Besturingssystemen volgens klantspecifiek ontwerp

Klantspecifiek wordt ieder systeem tot in detail uitgewerkt, waarin onder andere gekeken wordt naar toepassing, omgeving, gebruiksintensiteit, gebruiksvriendelijkheid, monitoring, signalering, aansturing van machine en machineveiligheden en bijv. terugkoppeling van sensoren aan de operator.  

De ontwikkeling van onze systemen vindt altijd plaats in nauwe samenwerking met onze klanten. Hiervoor is het niet noodzakelijk dat onze klant kennis heeft van onze techniek, wel is het belangrijk dat de gebruikswensen en technische specificaties van de machine duidelijk zijn. Voor het helder in kaart brengen van de klantvraag komen onze engineers graag bij u op locatie. Ook vanaf tekening kunnen wij meedenken in het ontwerpen en integreren van de besturing in uw systeem. 

Onze engineers blijven nauw betrokken bij de projecten, van concept tot en mèt in bedrijfstellen. Om ervoor te zorgen dat uw operators gemakkelijk aan de slag kunnen en het systeem feilloos werkt zijn onze engineers op locatie aanwezig voor instructie en finetunen van de besturing.